PHOTO STORIES CAMERA REVIEW - Nikon D3500

Een instapmodel spiegelreflex, maar zeker niet alleen voor beginners!

De Nikon D3500 is een instapmodel spiegelreflexcamera van Nikon, geïntroduceerd in augustus 2018. Ik heb de camera uitgebreid kunnen testen als kit met het AF-S Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6G VR objectief. Ik ben voor de test een paar dagen naar Zuid-Frankrijk gegaan en heb ook in Nederland op diverse locaties met de camera kunnen fotograferen. Mijn bevindingen en mening over de camera vind je op deze pagina in de podcast én de YouTube video.

De foto’s op deze pagina zijn bewerkt maar de originele jpeg én RAW files kan je downloaden om zelf de kwaliteit van de camera te beoordelen.

 

Alle samplefiles zijn geschoten met de Nikon D3500 en de AF-S Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6 VR. De RAW files zijn bewerkt in Adobe Lightroom en hier op de webpagina afgebeeld. De onbewerkte JPEG en RAW files zitten in de sample files die hierboven zijn te downloaden.

Scroll naar beneden voor nog meer foto’s.

 

Bekijk hier de YouTube video over de Nikon D3500

 

Luister hier naar de Podcast aflevering over de Nikon D3500

 

Nog meer voorbeeldfoto’s geschoten met de Nikon D3500 en de AF-S Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6 VR. De in RAW geschoten files zijn bewerkt in Adobe Lightroom. De onbewerkte JPEG en RAW files zitten in de sample files die hierboven zijn te downloaden.